vier de lente, een nieuwe Fotowedstrijd

Vier de Lente! Ode aan het Landschap NH organiseert (wederom) een fotowedstrijd gedurende de lente, waar we allemaal zo naar uit hebben gekeken. 


Pak je mobiel, digitale of analoge camera en trek het landschap van Noord-Holland in! Laat je inspireren door de prachtige kleuren en de bloei van het lentelandschap van onze provincie. 
Voorwaarden: – thema: lente in een karakteristiek Noordhollands landschap;- per deelnemer kunnen er drie foto’s worden ingezonden;- gebruik de tags #vierdelentefotowedstrijd- inzenden voor 15 mei 2022- post de inzending op Instagram en/of Facebook. 
Eenvoudiger kan niet. 


Vakjury: iPhonefotograaf Annet de Graaf en fotograaf Kenneth Stamp.

 
Wat kan je winnen? Dat gaan we op een nader tijdstip bekend maken. De top 3 winnaars krijgen een publicatie op de social mediakanalen van Ode aan het Landschap NH.We maken de winnaars voor 1 juni bekend. Wij zullen inzendingen in onze stories uitlichten gedurende de duur van de wedstrijd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 
Leef je uit!! Veel plezier met fotograferen!! 

Scroll naar top