Fluisterende molens challenge!

Vanaf 7 april kunnen bewoners en bezoekers de Fluisterende Molens bezoeken om een Challenge aan te gaan.

Aan de hand van 286 leuke weetjes en vragen over de molens, het landschap, heden, verleden en toekomst kunnen deelnemers punten verzamelen. Via een speciale actie kunnen deelnemers van 7 april tot 8 juni a.s. naar de hoofdprijs dingen: een gratis overnachting in een molen! De deelnemers kunnen ook stemmen op de mooiste Fluisterende Molen. Deze krijgt een speciale bokaal.

Het landelijke themajaar Ode aan het Landschap is vorig jaar in samenwerking met zes andere regio’s en het NBTC gestart om het veelzijdige Nederlandse landschap te vieren.

In Noord-Holland zijn in 2021 veel projecten op het gebied van kunst, cultuur, fiets- en wandelroutes en podcasts gelanceerd om in Noord-Holland het landschap te vieren. Het project: Het Geheim Genootschap van de Fluisterende Molens is een van de overkoepelende projecten, waarbij 22 molens, verspreid over de hele provincie, in zeven te fietsen routes het verhaal over het veranderende landschap in een 22 delige podcast vertellen. Hieraan werkten Roos Schlikker en Huub van der Lubbe mee.


www.fluisterendemolens.nl

Scroll naar top