verslag opening Fotobiënnale Wieringen

De opening van de eerste editie Fotobiënnale Wieringen vond afgelopen zaterdag plaats in de Michaelskerk te Oosterland. Ode aan het Landschap was er bij. Prachtig werk van o.a. Martin Kers, Koos Breukel, Marco Bakker, Gerrit Ooteman en Marijke van Wijk zijn te bezichtigen op 5 verschillende locaties in de kop van Noord-Holland.

Ga naar de website van Fotobiënnale Wieringen voor tickets en meer informatie over de diverse events en fotografen.

www.fotobiennalewieringen.nl

Naast de verschillende exposities vindt ook een expositie plaats ter gelegenheid van de fotowedstrijd ‘Parels in Hollands Kroon’, de populaire fotografiegroep op Facebook met 3200 hobby- en beroepsfotografen.

Fotowedstijd Parels in Hollands Kroon uitslag
In de Westerlanderkerk (of Nicolaaskerk) te Westerland is een expositie te zien met de winnende beelden uit de fotowedstrijd die georganiseerd werd door Facebookgroep Parels in Hollands Kroon in samenwerking met Odeaanhetlandschap-nh.nl. Zowel professionele als amateurfotografen mochten maximaal drie foto’s insturen, die gemaakt zijn in Hollands Kroon. Een jury, bestaande uit Martin Kers, Duco de Vries en Annet de Graaf, koos de beste beelden. Deze keuze heeft geleid tot de volgende uitslag:

Winnaars
1. Tiny Hoving Brands
2. Ali Bakker
3. Minke Groenewoud- Beerda

Alle foto’s zijn vanaf 7 augustus t/m 11 september te bewonderen in de kerk te Westerland. (Locatie E) tijdens de Fotobiënnale Wieringen.
Locatie: De Nicolaaskerk (Westerlanderkerk) Westerlanderweg 61, 1778 KM Westerland (N-H)

Winnares Tiny Hoving Brands
Tweede plaats: Ali Bakker
Ellen Klaus (Ode aan het Landschap NH in gesprek met één van de organisatoren Valentine Stamp
Een afgeladen Michaelskerk te Oosterland tijdens de opening.
Werk van o.a. Koos Breukel
Scroll naar top