Ode aan het mooiste winterlandschap van Noord-holland

De winnaar ontvangt de prijs uit handen van Burgemeester Monique Bonsen van Gemeente Koggenland

Waar:

DONDERDAG 3 MAART, KERK TE OUDENDIJK, DORPSWEG 24

TIJDSTIP: 17.00 UUR INLOOP, 17.30 UUR FEESTELIJKE PRIJSUITREIKING

Donderdag 3 maart a.s. om 17.00 uur organiseert het programma Ode aan het Landschap Noord-Holland de onthulling en expositie van de winnende foto’s van de fotowedstrijd ‘Ode aan het Winterlandschap’. Deze wedstrijd heeft prachtige beelden opgeleverd waarbij fotografen en hobbyisten uit Noord-Holland hun talent hebben ingezet om de winter in al zijn pracht vast te leggen. De tien mooiste foto’s worden tentoongesteld.  

De opdracht was om met de mobiel of digitale camera het karakteristieke Noordhollandse landschap in te trekken en zich te laten inspireren door het winterse kleurenpalet wat zich voltrok in de natuur.

Het was aan de vakjury iPhonefotograaf Annet de Graaf en fotograaf Kenneth Stamp om een keuze te maken uit de vele inzendingen. Moeilijk, maar het resultaat is er: negen sfeervolle meesterfoto’s verdienen een mooie plek in de provincie, het middeleeuwse kerkje aan de Westfriese Omringdijk in Oudendijk.

De winnende foto wordt onthuld op de vernissage en de winnaar ontvangt het inspirerende boek ‘Tree and Soil’ van Robert Knoth & Antoinette de Jong. De top drie winnaars krijgen een publicatie op de social mediakanalen van Ode aan het Landschap NH.

Scroll naar boven