Karavaan, buitengewoon theater op locatie

Gedurende het themajaar Ode aan het Landschap programmeert Karavaan relevante en tot de verbeelding sprekende voorstellingen die ingaan op actuele en maatschappelijke thema’s zoals klimaatveranderingen, de koopmansgeest van de Noord-Hollander, de veranderende agrarische sector en de beleving van de bomen in de natuur. Stuk voor stuk aansprekende voorstellingen die op theatrale en vaak humoristische wijze ingaan op het gebruik van het landschap en ook spelen in het landschap. 

Credits: hans jellema

WINACTIE: WIN KAARTEN VOOR ‘GRONDPROEVEN’

Een smaakvolle en muzikale voorstelling vol zingende obers en gillende staafmixers. In het pop-up restaurant krijgen de gasten een ware belevenis geserveerd – en jij kan hierbij zijn!

Maak kans op 5x 2 kaarten voor de voorstelling van ‘Grondproeven’ op zaterdag 14 augustus om 13.00 uur. Stuur jouw lekkerste groenterecept samen een kort bericht waarom dit recept zo lekker is samen met een originele foto ervan naar ons op. Kok en theatermaakster Titia Bouwmeester zal de winnaars selecteren.

Mail het recept, de toelichting en de foto samen met je contactgegevens (naam, mail en telefoonnummer) naar team@odeaanhetlandschap-nh.nl om deel te nemen.

Actievoorwaarden:

  • Stuur je inzending uiterlijk voor 12.00 uur op 11 augustus 2021 naar ons op.
  • Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.
  • Het is niet mogelijk om een andere datum te kiezen voor de voorstelling.
  • Deelname aan de actie is kosteloos.
  • Alleen volledige inzendingen (recept, toelichting en foto) worden in behandeling genomen.
  • Wij nemen alleen contact op met de winnende inzendingen.

Karavaan Festival 

Maak je klaar voor een nieuw Karavaan Festival in de regio Groot Alkmaar, 6 t/m 15 augustus in regio Groot Alkmaar. Tien dagen lang locatietheater op buitengewone plekken: van boerderijen tot een natuurbegraafplaats en van een tulpenkas tot een landgoed. 

 6 t/m 15 aug 2021

Credits: Mooi Saris
Scroll naar boven