Nominatie beste opdrachtfilm voor videoclip Geheim Genootschap van Fluisterende Molens!

Wat geweldig! De clip van Het Geheim Genootschap van Fluisterende Molens is genomineerd voor de Gouden Reiger! Een prestigieuze prijs voor de beste opdrachtfilm, die jaarlijks wordt uitgereikt.

De productie, met Roos Schlikker, muziek van Fluitsma & Van Tijn en de stem van Huub van der Lubbe en 22 molenaars, met regie, montage en liedtekst van Erris van Ginkel, gemaakt voor Ode aan het Landschap NH in opdracht van Voorneveld & Klaus is genomineerd voor de titel ‘beste opdrachtfilm van Nederland’. Deze clip is de aanjager van een podcast-ontdekkingstocht door Noord-Holland, met een route langs 22 molens. 

“Super blij met deze nominatie. Of je wint of niet is een kwestie van smaak. Dit is de erkenning dat we samen iets goeds gemaakt hebben. Met alle molenaars en deelnemers. En met het idee om via de molens het landschap te ontdekken”.

Erris van Ginkel

9 maart is de bekendmaking van de winnaar in Het Huis Utrecht. We duimen allen mee.

Gefeliciteerd!
Team Ode aan het Landschap NH

Scroll naar boven