credits: Moon Saris

Datum

22 - 24-05-2021

Tijd

Wandelingen op verschillende tijden
11:00 - 18:00

Plaats

Het Maalwater. Heilo

Landgezelschap, Een theatrale geluidswandeling in Heiloo

Met een koptelefoon op wandel je door het zomerse landschap van Heiloo en lijkt het alsof je op de schouder zit van een vrouw, die jou meeneemt in haar gedachten. Met een soundscape, muziek en pianospel en haar verhaal op je oren waan je je voor even in haar wereld, die veel wegheeft van de wereld van nu. Aan het eind ontmoet je haar.


In het prachtige gebied van Heiloo leef je mee met een vrouw die – toen de coronacrisis uitbrak – wegtrok uit de hoofdstad en is neergestreken in een Noord-Hollands landschap. Ze is zwanger. Ze is vol van de snelheid van alledag en het voortdurende nieuws over de wereld. Haar hoofd tolt van de ambities die nu krakend in zijn voegen hangen en de veelvormigheid en kleurigheid van haar eigen associaties. Maar met name vraagt zij zich af in welk landschap haar kind straks terecht zal komen.

Landgezelschap is een voorstelling van Anne Roos Rosa de Carvalho die bij aanvang van de coronacrisis verhuisde van Amsterdam naar Heiloo. Deze mei-editie is een reprise van de augustus-editie in 2020.


Meer Info

Lees verder
Scroll naar boven